SABRİYE TOKSOY ANAOKULU
YEŞİLKÖY MAH. YEŞİLKÖY ATATÜRK BUL. SABRIYE TOKSOY ANAOKULU BLOK NO: 39/2 KAŞ / ANTALYA

VİZYON

Sabriye Toksoy Anaokulu, çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Sabriye Toksoy Anaokulu, çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

KLİMA

KAŞ İLÇESİNE 40 KM ANTALYA İLİNE 194 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Beldenin nüfüsü 3756´dır.Beldede anaokulu, 1 ilkokulu,1 ortaokul ve 2 lise vardır. Sağlık ocağı,bankamatik ve PTT şubesi vardır. Beldede turizm faaliyeti vardır. Fırnaz Koyu denen yerde belde halkının yararlandığı, denizden girilebilen mesire yerleri mevcuttur.