SABRİYE TOKSOY ANAOKULU

WEB https://sabriyetoksoyanaokulu.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLKÖY MAH. YEŞİLKÖY ATATÜRK BUL. SABRIYE TOKSOY ANAOKULU BLOK NO: 39/2 KAŞ / ANTALYA
VİZYON : Sabriye Toksoy Anaokulu, çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.
MİSYON : Sabriye Toksoy Anaokulu, çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :YARIM GÜN
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : BELLİ ARALIKLARLA DOLMUŞLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : Beldenin nüfüsü 3756´dır.Beldede anaokulu, 1 ilkokulu,1 ortaokul ve 2 lise vardır. Sağlık ocağı,bankamatik ve PTT şubesi vardır. Beldede turizm faaliyeti vardır. Fırnaz Koyu denen yerde belde halkının yararlandığı, denizden girilebilen mesire yerleri mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KAŞ İLÇESİNE 40 KM ANTALYA İLİNE 194 KM
Kontenjan Bilgileri :